logo orginal
rcoo logo

Техничка школа "Нови Београд"
Омладинских бригада 25
11070 Нови Београд
телефон: 011/2164-231


Посета 19.06.2017

У сарадњи са компанијом „DELTA TERM“ d.o.o. Београд организована је посета представника компаније “SLOVARM” из Словачке. SLOVARM, члан Energy Group Slovarm  је кључни произвођач кућне и стамбене опреме, као и компоненте за дистрибуцију ваздушне, хладне и топле воде, паро и централног гријања у централној и источној Европи.

slovarm1  slovarm2

Компанија “SLOVARM” донирала је Техничкој школи Нови Београд већу количину фитинга за хладну и топлу воду, дистрибуцију паре, грејних компоненти, малих фитинга, саставних компоненти и регулационих фитинга. Дониран је и ручни алат за прес фитинг и одговарајући сетови уложака за прес алат. Алат и опрему   уручила је, Марија Дурандзи, директор компаније Slovarm Beograd, чланица Energy Group из Словачке.

Ова донација послужиће као вредно учило унапређењу наставе и стицању практичних искустава средњошколаца на пословима грејне И расхладне технике, што ће резултирати вишим нивоом стеченог знања будућих стручњака у овој области.
Овом приликом договорена је и посета стручњака компаније “SLOVARM” у циљу едукације и увида у практичан рад професија за које се млади нараштаји школују.

 

logo

Ко је на мрежи: 82 гостију и нема пријављених чланова

Актуелна дешавања

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ЗАВРШНИХ, МАТУРСКИХ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ ИСПИТА ЗА ВАНДРЕДНЕ УЧЕНИКЕ ОКТОБАРСКИ РОК

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ЗАВРШНИХ, МАТУРСКИХ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ ИСПИТА ЗА ВАНДРЕДНЕ УЧЕНИКЕ ОКТОБАРСКИ РОК...pdf

 

Консултације за ванредне ученике - октобарски рок

Консултације за ванредне ученике - октобарски рок....отвори!


РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ ОКТОБАРСКИ РОК

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ ОКТОБАРСКИ РОК...отвори!